MIF AKTIV SENIOR I GANG IGJEN

ONSDAG 21 AUGUST KL. 10:00 STARTER GÅ GRUPPA i MIF AKTIV SENIOR IGJEN.

På Mjøndalen skole startet skolens elever opp igjen et nytt skoleår i dag. Mange førsteklassinger møtte spente opp til sin aller første skoledag.

Onsdag 21 august kl. 10:00 går høstens startskudd for MIF Aktiv seniors GÅ gruppe. Fra samme sted som tidligere som er bak hovedtribunen på CONSTO Arena i Solløs-gata.

ALLE seniorer er velkomne om de er medlemmer i MIF eller ikke. Tilbudet er trim på det nivået en selv bestemmer. Det legges opp til enkle gåturer med varierende lengde om en vil (Det bestemmer man selv) med noen innlagte styrkeøvelser underveis. Dette ledes av Ellen og Svein Iversen så det er bare å møte opp (VÆR INGEN HINDRING). Det eneste en risikerer er å bli i litt bedre form og i tillegg bli kjent med mange svært hyggelige mennesker.

Det som er nytt fra onsdag og utover er at kaffe med noko attåt serveres i MIF-Shop etter endt gåtur. MIF shop har endret seg litt siden i våres. Det er nå en kombinasjon av det vi har sett tidligere og nå en liten hyggelig kafe der Ellen Solli stiller med kaffe og kanskje hjemme bakst i tillegg, hvem vet.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter